Bernhard.JPG
Bernhard.JPG

Over ons


SCROLL DOWN

Over ons


Weststrate Groep B.V is specialist op het gebied van ontwerp EN fabricage van bedrijfs- en veiligheidskleding. MET het eigen merk ESS WORKWEAR leveren wij al vele jaren een betrouwbaar en hoogwaardig product voor uiteenlopende sectoren.

De oorsprong van ons familiebedrijf gaat terug tot 1904, toen (over)grootvader Piet Weststrate een klompenwinkel heeft geopend. Dit is zo succesvol dat zijn zoon in de jaren dertig besluit om - naast de winkel - een groothandel in klompen op te richten. Jaren later voegt hij de handel in werkkleding aan de bedrijfsactiviteiten toe. Daarmee was de grondsteen voor de huidige Weststrate Groep B.V. gelegd.

Onder het bewind van de derde generatie maakte het bedrijf in de jaren zeventig een ommezwaai door de komst van een eigen fabriek. De handel in klompen had al lang plaats gemaakt voor de handel in bedrijfskleding. En toen waren wij ineens ook producent van bedrijfskleding.  

Inmiddels zitten de derde en vierde generatie gezamenlijk aan het stuur van het familiebedrijf en hebben wij productiefaciliteiten in Azië en Europa. Het hoofdkantoor is centraal gelegen in Dordrecht.

Zo begon het: de eerste klompenwinkel (1904)

Zo begon het: de eerste klompenwinkel (1904)

Van winkel naar groothandel (1935)

Van winkel naar groothandel (1935)

WESTSTRATE GROEP IN HET KORT:

  • Eigen merk ESS workwear
  • Kwaliteit- en servicegericht
  • Flexibel & betrouwbaar
  • Familiebedrijf
  • Korte lijnen
  • Maatwerk & Corporate Identity
  • Sinds 1904
  • Showroom in Dordrecht

ISO 9001


ISO 9001


FEDE665C (3).png

Kwaliteitsmanagement

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen en processen binnen onze organisatie.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem zorgt ervoor dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. 

Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen we continue verbetering van kwaliteit volgens een Plan, Do, Check, Act-cyclus – ook bekend onder de afkorting PDCA. Dit is een krachtige en bewezen tool voor het continu verbeteren en beheersen van processen en producten, zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.